apartamente blocuri noi Militari

Simona Halep – Racheta anului 2014

Simona Halep 2014

Simona Halep – Racheta anului 2014

Jucătoarea constănțeancă a reusit în anul 2014 un salt imens în clasamentul WTA, de pe locul 11 la începutul anului pană pe locul al 3-lea, și a atins performanțe impresionante care o aduc pe aceiasi linie cu fostele mari glorii din tenisul feminin, Virginia Ruzici și Irina Spârlea.

Finalul sezonului a găsit-o pe Simona Halep in elita tenisului feminin, cu un parcurs de excepție la Turneul Campioanelor, în compania primelor 8 jucatoare ale lumii (S.Williams, M. Sharapova, P. Kvitova, E. Bouchard, A. Radwanska, A. Ivanovici, C. Wozniacki) unde a jucat finala în fața deținătoarei locului 1 în clasament Serena Williams, cedând in fața acesteia in două seturi cu scorului de 6-3 6-0, deși in grupele aceluiași turneu Simona Halep a iesit învingătoare cu scorul de 6-0 6-2.

Forma maximă a Simonei a condus-o in 2014 spre calificari importante in turneele de grand slam precum sferturi la Australian Open, semifinală la Wimbledon și finală la Roland Garros, finală la Madrid, dar și spre titluri importante câstigate la Qatar Open și la Bucharest Open (2014 – anul inaugural al turneului desfășurat în România).

“Foarte mândru de performanţa Simonei de azi. Nu se putea să încheie mai bine anul decât cu o finală @WTAFinalsSG cu @serenawilliams”, scrie antrenorul Simonei Halep, Fissette pe contul său de Twitter.


26/10/2014

Comentarii