PUBLICITATE GRATUITA pe prima pagina

Publicitate Gratuita Prima Pagina

Adauga un anunt sau inscrie firma ta in catalogul de firme pe platforma t-anunt.ro pana la 15 februarie 2015 si poti castiga spatiu publicitar timp de o luna pe prima pagina.

Mai multe anunturi, mai multe sanse de castig.

Conditii de participare:

1.Doar utilizatorii ce se inregistreaza in perioada campaniei sau sunt inregistrati deja si posteaza un anunt sau adauga o firma intr-o categorie, alta decat cea sau cele folosite pana in momentul inceperii campaniei (atentie:anunturile ce nu corespund cu categoria selectata de dumneavoastra vor fii sterse automat) vor putea participa.

2.Spatiul publicitar oferit consta intr-un banner central pe prima pagina a site-ului, cu dimensiunile 848 x200, timp de o luna de zile (15.02-15.03), continutului reclamei se face de catre utilizator si se trimite la adresa: t_anunt@yahoo.com, cu mentiunea: continut banner publicitar pentru campanie.

3.Se iau in considerare toate anunturile postate sau firmele adaugate in catalogul de firme, cu exceptia celor care sunt postate de mai multe ori sub aceiasi forma sau forma asemanatoare, cu aceleasi poze si aceleasi date de contact.

4.Utilizatorul care se inscrie automat in campanie prin postarea de anunturi sau adaugarea unei firme sau mai multe in catalogul de firme  si care nu trimite continut pentru banner-ul mentionat la punctual 2 si este  desemnat castigator, va primii ca premiu compensator, publicarea unuia dintre anunturile postate pe site, in categoria anunturilor promovate in aceiasi perioada mentionata la punctul 2.

5.Castigatorul va fi anuntat prin mail la adresa inregistrata la anuntul desemnat castigator.

Perioada de derulare a campaniei 06.01.2015-15.02.2015. Premiul acordat nu presupune obligatii sau drepturi financiare din partea t-anunt.ro. Campania nu contine alte clauze decat cele mentionate .

Pentru mai multe detalii contactati-ne la adresa de mail: t_anunt@yahoo.com