Mica publicitate a devenit marea publicitate!

Site anunt gratis

Unul din doi români au acces la internet şi dintre aceştia peste 70% au folosit sau au accesat mica publicitate online. Vorbim despre acele anunţuri de vânzare sau cumpărare a unor produse noi sau folosite postate pe internet.
Marea transformare a nivelului de accesare a site-urilor care oferă spaţiu pentru postarea de anunţuri a avut loc datorită trecerii de la anunţurile publicate in ziar, unde trebuie sa plateşti pentru a adauga un anunţ, la anunţurile din mediul online unde termenul de anunţ gratuit este nelipsit.
Platformele de acest fel s-au inmulţit foarte repede şi vin în întampinarea utilizatorului cu servicii foarte complexe, dar în acelaşi timp uşor de folosit. Fie că vorbim de anunţuri imobiliare, auto, locuri de muncă sau de prestări servicii, setea oamenilor de a vinde şi de a cumpăra face ca la fiecare 2 secunde un anunţ nou să fie postat.
Concurenţa pe domeniul anunţurilor gratuite este benefică utilizatorilor, însa rămane de văzut cât vor mai continua campaniile foarte agresive din mediul offline, nerentabile, nefondate, pe alocuri degeaba şi foarte scumpe, sa ţină in continuare steagul colorat sus pe care scrie “gratuit”.
Mica publicitate va deveni din ce in ce mai mare, gratis sau nu, tot va fi ceva de vândut sau ceva de cumpărat.

Site anunt gratis

Site anunt gratis


16/09/2014

Comentarii