apartamente blocuri noi Militari

Locuiesti singur? 10 trucuri sa faci economie!

Trucuri economie apartament

Iată ultimele tendințe în evitarea problemelor pentru cei care sunt începători în managementul gospodăriei , aici sunt 10 trucuri speciale :

1. Invită-ți prietenii la o seară de cooking, in felul ăsta sigur te alegi cu mancare pentru înca o zi sau două

2. Evită indivizii care iți sunt prieteni ,dar care se “instalează” pe o perioadă îndelungată,ei iți împuținează resursele.

3. Folosește spuma de la șampon atunci când te speli pe cap și pentru restul corpului, economie la gelul de duș

4. Împrietenește-te cu vecinii , sunt o mulțime de zile în an cand e sarbatoare și obiceiul creștinilor este de a împărții bucate in jur, fără câteva feluri de mâncare și câteva plăcinte nu scapi.

5. Când ieși în oraș ,ia cu tine incărcătorul de la telefon, sigur vei gasi o priză sa îl incarci la vreun local, economisești energie electrică.

6. Fii fashion designer, hainele tale nu se rup sau se învechesc , ele doar așteaptă o idee din partea ta să te pună din nou în ton cu moda.

7. Fii romantic, folosește lumânările ornamentale , stinge becurile , pacalești factura la lumină.

8. Fii haker, află parola de wireless a unui vecin , dar folosește internet de la el cu bun simț ca să nu se prinda, faci super economie.

9. Practica ecologia, folosește pungile de hârtie de la cumpărături și ca pungi pentru sacul de gunoi, dubla utilitate și bani mai puțini.

10. Și neapărat , arată-le părinților că te descurci fără ajutorul lor, în pachetele de acasă vei primi pe lângă dublarea cantităților și mândria celor de acasă față de tine.

Cu aceste trucuri sigur îți vei permite să urmezi o carieră în economie.

Trucuri economie apartament

Trucuri economie apartament


06/10/2014

Comentarii