apartamente blocuri noi Militari

Ingrijirea parului si a unghiilor in anotimpul rece!

Ingrijire unghii par iarna

Ingrijirea parului si a unghiilor in anotimpul rece

 

  1. Unghiile

Recomandat pentru sanatatea unghiilor in sezonul rece,este manichiura cu crema termica care,datorita continutului ridicat de vitamine,in special keratina si apa,ajuta la recapatarea aspectului sanatos,reducand in acelasi timp si exfolierea unghiei.Cu ajutorul acestui procedeu,datorita apei si a keratinei,unghia isi recapata flexibilitatea si rezistenta.Un alt serviciu ce ajuta la pastrarea aspectului sanatos al unghiei, este baia de parafina, aceasta fiind benefica atat pentru zona cuticulei cat si pentru piele.

 

 

2.Parul

In aceasta perioada(si nu numai),foarte important este sa ne  hidratam firul de par! Aceste lucru il putem face cu ajutorul mastilor naturale(ce pot fi facute acasa) care au in compozitie uleiul de masline,uleiul de ricin,vitamina A uleioasa,miere si ou.Unul dintre cele mai importante produse cosmetice care ajuta la hidratarea firului de par este uleiul(serul)pe baza de ulei de argan.

La fel de important,ca si hidratarea, este sa ne protejam parul de frig si vant, cu ajutorul caciulilor si esarfelor din materiale moi.

 

 

Sa nu uitam insa,ca pe langa tratamente cosmetice,foarte importanta este si alimentatia!!!O alimentatie bogata in vitamine,in special magneziu si zinc, ne ajuta sa avem un par sanatos , unghii rezistente  si o piele frumoasa si hidratata pe parcursul intregului an!!!


09/01/2015

Comentarii