apartamente blocuri noi Militari

Ilie Nastase preia Steaua

Ilie Nastase preia Steaua

Informatia conform careia omul de afaceri Ilie Nastase incearca sa preia clubul Steaua, revine de actualitate dupa ce in anul 2009, Nastase afirma ca Becali i-ar fi oferit clubul Steaua in schimbul sumei de 10 milioane de euro, pret considerat prea mare de fostul tenismen, acesta declarand ca pe langa suma achizitiei trebuiau investiti pe salariile jucatorilor si alte cheltuieli inca 10 milioane de euro anual.

In momentul de fata conditiile prin care Nastase ar putea prelua clubul sunt insa altele,cu mult mai favorabile decat cele din 2009, prin prisma hotararii instantei de a intoarce emblema, numele si culorile echipei catre armata, Ilie Nastase poate prelua de la armata Steaua pe o suma mult mai mica in care sa poata investii exact atat cat este dispus.

Conducatorii armatei se contreaza, fapt care starneste tot mai mult informatia comform careia armata va infiinta o noua echipa pe care o va ceda unei alte societati in administrare.

Conducerea MApN a solicitat FC Steaua 10% din totalul veniturilor pentru a-i permite sa foloseasca marca, însa reprezentantii gruparii patronate de Gigi Becali au refuzat oferta, a declarat juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Florin Talpan, informeaza Mediafax.

In completarea ideii formarii de tabere pro si contra echipei lui Becali, comandantul CSA George Boroi a declarat pentru ziarul ring “Nu-i adevărat că Armata vrea 10% pentru palmaresul şi sigla echipei de fotbal. A fost un pic de exces de zel din partea colegului meu” (facand referire la juristul Florin Talpan).

Infiintarea unei noi echipe presupune in plan sportiv intrarea in ligile inferioare, lucru care nu  l-ar deranja pe Nastase, acesta declarandu-se un fan al fotbalului de performanta, performanta ce ar putea fi obtinuta printr-un plan pe termen mediu si lung si care ar putea da roade exact  dupa ce echipa ar parcurge ligile inferioare ale fotbalului romanesc. Preluarea de catre Ilie Nastase a clublui de fotbal ar fi o veste buna pentru fanii echipei Steaua!

Oricum in prezent fotbalul din Romania trece printr-o perioada fara precedent, in care problemele economice dar si lipsa performantelor sportive fac obiectul stirilor legate de acest sport.


25/02/2015

Comentarii