Echipa Nationala de Fotbal in pericol!!!

Echipa nationala in pericol

Echipa nationala a Romaniei incepe campania de calificare pentru Campionatul European de Fotbal 2016 cu partida impotriva Greciei pe 7 septembrie 2014 , in deplasare.
Portarii de baza ai echipei nationale , Ciprian Tatarusanu si Costel Pantilimon, apara destul de putin la echipele de club , primul fiind transferat in aceasta vara la Fiorentina si cel de-al doilea fiind de asemenea parte a unui transfer tot in aceasta vara.
Selectionerul Romaniei , Victor Piturca , va avea insa o alta optiune pentru postul de portar , pe Cosmin Moti , eroul celor de la Ludogoret Razgrad in Play-off-ul Ligii Campionilor disputat impotriva Stelei Bucuresti , fundasul bulgarilor a facut o partida incredibila inchizand foarte bine spatiile din aparare, dar marea realizare fiind intrarea acestuia intre buturi dupa ce portarul bulgarilor a vazut cartonas rosu dupa o intrare criminala la Varela, scapat singur catre poarta celor de la Ludogoret. Cosmin Moti si-a calificat echipa aparand 2 lovituri de la 11 metrii si astfel a devenit jucatorul erou al verzilor.

Echipa nationala in pericol

Echipa nationala in pericol


Echipa Nationala fara portar

Echipa Nationala fara portar


28/08/2014

Comentarii