apartamente blocuri noi Militari

Cum sa vinzi sau sa cumperi cu succes!!

Cum vinzi sau cumperi online

Comertul reprezinta motorul economic al societatii, atunci cand vrei sa vinzi sau sa cumperi foloseste intotdeauna trucuri pentru a atrage clientul catre produsul tau. Iata cateva trucuri pentru a putea vinde sau cumpara mai eficient:
1. Foloseste imaginea produsului tau in forma cea mai eficienta, acest fapt find foarte usor de realizat prin fotografia produsului, aceasta trebuie sa fie in primul rand de buna calitate, sa se vada toate detaliile produsului si sa scoata produsul in evidenta.
2. Descrierea produsului reprezinta o parte importanta in realizarea actului de vanzare sau cumparare, descrierea trebuie sa fie detaliata, cu toate informatiile despre produs clare si in care sa accentuezi avantajele produsului tau , de ce este acesta este in avantaj cu competitia.
3. Pretul produsului trebuie intotdeauna raportat la calitatea si caracteristicile comerciale ale acestuia si conform cu trendul pietei, afiseaza un pret al real al produsului sau un pret negociabil dar care sa fie intr-o zona apropiata cu preturile competitorilor, daca pretul afisat de tine este foarte mic in comparatie cu concurenta clientul va crede intotdeauna ca acel produs are o problema si de aceea are un pret mult mai mic, daca pretul este mult mai mare decat concurenta clientul va avea un avantaj in negociere si va cere explicatii pentru diferenta de pret a acelui produs.
4. Marketingul de vanzare a produsului este calea prin care produsul tau poate ajunge la un numar mai mare de clienti sau nu. Marketingul in zona internetului poate avea foarte multe forme , dar cele mai folosite si eficiente metode sunt cele de social media si a website-urilor de anunturi publicitare, posteaza un anunt publicitar in care sa urmezi pasii de mai sus , alege un website in care anuntul produsului tau va fii cat mai vizibil , un website care iti promoveaza gratis produsul si care este usor de gasit de catre clientii tai, apoi dupa ce ai postat anuntul promoveaza-l pe retelele sociale si produsul tau se va face cunoscut.


30/08/2015

Comentarii